Website ontwerp

Een goede uitstraling op internet is natuurlijk ook onmisbaar voor uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf opvalt en de juiste indruk achterlaat. Overtuig bezoekers binnen enkele seconden, dat ze bij u aan het juiste adres zijn. Een website moet bezoekers meteen goed uitleggen wat uw bedrijf doet en op welk gebied u uitblinkt.

Uw website is een online visitekaartje. Wij voeren uw huisstijl netjes door in uw website, waardoor bezoekers/potentiële klanten uw bedrijf zullen herkennen en onthouden.

En uw website draait natuurlijk op de hosting van Creationz.

 

Uniek design op maat

De websites die we bouwen zijn uniek en onlosmakelijk verbonden met de uitstraling van uw onderneming. Met onze unieke mix van techniek en creativiteit creëren wij uw online identiteit. Wij kunnen ook de hosting voor u verzorgen.

Ontzorgt

Wij maken onze websites voornamelijk in WordPress, wat het gebruik van de website makkelijk en toegankelijk maakt. U kunt zelf wijzigingen doorvoeren of wij kunnen het onderhoud van u site verzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op het ondernemen.

Schaalbare website

De websites die wij bouwen zijn volledig responsive. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat van de eindgebruiker of dat nu een desktop, tablet of mobiel is. Dit zorgt voor een soepele, positieve ervaring voor de websitebezoeker.