Creationz voor “RIBS AND MORE”

RIBS and MORE is een restaurant waar je niet alleen welkom bent voor de overheerlijke -all you can eat- ribbetjes, maar ook voor pasta’s, vis, steaks, tex mex, salades, mosselen, desserts of een heerlijke cocktail. Dus wilt u lekker uit eten in de buurt van Hofstade, België? Bezoek dan zeker eens het restaurant RIBS and MORE!

Logo ontwerp

In het voorjaar van 2017 heeft Creationz het logo van het restaurant RIBS and MORE ontworpen.

Illustratie

Om het geheel wat minder zakelijk te maken, hebben we een illustratie van een vrolijk en bourgondisch varkentje gemaakt.

Visitekaartjes

De kaartjes zijn dubbelzijdig FC gedrukt, voorzien van een glanslaag. Vette vingers, na het eten van de heerlijke ribbetjes, hebben zo minder kans om vieze vlekken op het kaartje achter te laten.

Bestickering garagedeur

Naast de ingang van het restaurant stond een saaie, witte garagedeur. Deze is inmiddels mooi bestickerd met een goed ontwerp. Creationz heeft hiervoor alleen het design/illustratie verzorgd.

Website & hosting

Ook hebben wij de website ontworpen en gerealiseerd. De website is een one-pager gemaakt in HTML5, volledig responsive (= goed zichtbaar op zowel computer als GSM) en inclusief een reserveringsmogelijkheid in de vorm van een contactformulier. De website draait op een hostingpakket van Creationz.

Bekijk hier de website: www.ribsandmore.be