Onze aanpak


Het ontwerpen begint met uw wensen 

In een eerste gesprek luisteren wij naar
uw verhaal. Een perfect eindresultaat begint bij een goed advies. Of het nu gaat om papiersoorten, formaten, speciale opties zoals een glanslaag of juiste een matte afwerking. Graag laten we u persoonlijk kennismaken met de verschillende mogelijkheden.

Offerte
Op basis van het advies wordt een offerte gemaakt en met elkaar doorgesproken. Indien gewenst wordt er, als er nieuwe ideeën of inzichten zijn, nog een aanpassing gemaakt.

Planning
Bij opdracht stellen we een planning op zodat we precies weten wat we van elkaar mogen verwachten. Bij een grote opdracht worden er meerdere contactmomenten ingebouwd.


Grafische proces
Daarna begint het grafische proces, waarbij wij uw wensen proberen over te brengen in een goed en passend ontwerp. U ontvangt eerst een concept. Met uw feedback gaan wij het concept verder uitwerken. Wanneer het concept is goedgekeurd, zorgen wij voor de juiste uitwerking. Wij versturen de bestanden naar de drukker of plaatsen uw website officieel online.

Kwaliteitscontrole
De tijdsduur van de productie hangt onder andere af van de oplage en complexiteit van het product. Wij streven ernaar om het drukwerk eerst nog te controleren op de kwaliteit van het drukwerk. U ontvangt het drukwerk natuurlijk alleen als het door onze kritische controle is geweest. Als het drukwerk voor ons niet goed genoeg is, laten wij de productie opnieuw draaien. Natuurlijk nemen we dan meteen contact met u op, want dit heeft dan wel geen gevolgen voor de offerteprijs, maar wel op de levertijd.