Een huisstijl ontwerp


Zorg dat u een onvergetelijke indruk achterlaat en uw potentiële klanten omver blaast met de uitstraling van uw bedrijf. 
Dat lukt alleen met een unieke huisstijl speciaal ontworpen voor uw bedrijf, product of dienst. Een logo, visitekaartje, briefpapier (print of digitaal) en enveloppen.

Creationz verzorgt een solide, herkenbare huisstijl die uw organisatie in alle uitingen aantrekkelijk presenteert.

Een goed ontwerp zegt meer dan duizend woorden!


Visitekaartjes
Een visitekaartje is niet alleen handig om iemand snel uw contactgegevens te overhandigen, maar het geeft direct een indruk van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat uw visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Creationz ontwerpt graag visitekaartjes volledig op maat in een herkenbare huisstijl voor uw bedrijf. 

Ook als u al een huisstijl heeft, kunnen wij uw visitekaartjes perfect, comform uw huidige huisstijl, voor u maken en laten drukken. Graag adviseren wij u ook over het soort papier waarop het kaartje gedrukt kan worden en de speciale opties zoals een glanslaag of juist een matte afwerking. Ook alleen het drukwerk van uw visitekaartje kunnen wij voor u regelen.

Ook voor visitekaartjes geldt dat wij net zo lang doorgaan met ontwerpen totdat u 100% tevreden bent.

 

Briefpapier en enveloppen
Tegenwoordig gaat veel digitaal, misschien valt daarom een geprinte (nieuws) brief juist wel extra op? Wij zorgen voor een mooi ontwerp, adviseren u graag over het soort papier en regelen het drukwerk. En deze verstuur je natuurlijk in een envelop in uw eigen huisstijl.

Toch liever digitaal?
Wij zorgen dan voor een goede template in een WORD document, waarmee u jarenlang uw boodschappen in stijl kunt versturen.