Het consequent inzetten van een huisstijl zorgt voor herkenbaarheid…

 

 

Het consequent inzetten van een huisstijl zorgt voor herkenbaarheid

 

 

Huisstijl ontwerpen of handhaven


Een huisstijl is een richtlijn, waarbij een vooraf bepaalde stijl het uitgangspunt aangeeft waarmee u zich op elk medium visueel kunt presenteren. Door al uw uitingen in dezelfde stijl te maken, is direct duidelijk dat deze van uw bedrijf afkomstig zijn.

Een goede en consequent uitgevoerde huisstijl zorgt voor herkenbaarheid

 

Creationz is gespecialiseerd in het maken van huisstijlen, met desgewenst een huisstijl handboek. In dit handboek staat precies beschreven hoe de diverse elementen in uw huisstijl gebruikt dienen te worden. Denk aan het gebruik van lettertypes (typografie), kleurgebruik en vormtaal (het gebruik van vlakken).
 

Uw bedrijf GOED in beeld
Een goed begin om uw bedrijf te kunnen presenteren, begint – na het bedenken van uw bedrijfsnaam – bij een uniek logo. Van daaruit gaan wij verder aan de slag met uw huisstijl. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wil.

Denk aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, folders, posters en een professionele website. Deze uitingen – en nog veel meer – maken wij in uw herkenbare huisstijl.

Heeft u al een huisstijl?

Als u al een huisstijl heeft, zorgen wij er uiteraard voor dat uw uiting perfect volgens uw eigen unieke huisstijl vormgegeven zal worden.

Wij hechten namelijk veel waarden aan het volgen van een huisstijl.

Uw bedrijf moet altijd goed en herkenbaar in beeld komen.

Visitekaartjes

 

Een visitekaartje is natuurlijk heel handig om iemand snel uw contactgegevens te overhandigen, maar let wel op want het geeft direct een indruk van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat uw visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt.

Creationz maakt visitekaartjes volledig op maat in uw herkenbare huisstijl.
Graag adviseren wij u ook over het soort papier waarop het kaartje gedrukt kan worden en de speciale opties zoals een glanslaag of juist een matte afwerking. Ook alleen het drukwerk van uw visitekaartje kunnen wij voor u regelen.